Koelkast vandaag bezorgd

Het komt nooit goed uit wanneer je koelkast kapot gaat. Gelukkig kan dat probleem snel opgelost worden. Bij onderstaande webshops is je nieuwe koelkast vandaag bezorgd. Klik op een logo om naar de webshop te gaan.

Logo Bol.com

Bol.com
Voor 14:00 uur besteld

Coolblue.nl
Voor 15:00 uur besteld

Mediamarkt.nl
Voor 13:00 uur besteld

Koelkast vandaag in huis en geïnstalleerd

Het hebben van een koelkast die vandaag nog in huis wordt bezorgd en meteen op de gewenste plek wordt geïnstalleerd, is een fijne uitkomst voor wie plotseling zonder koelkast komt te zitten. Gelukkig bieden sommige webshops deze handige service aan, waardoor je snel weer eten en drinken kunt koelen en opslaan. Met deze snelle bezorging en installatie hoef je geen dag langer te wachten.

Energiezuinige koelkasten

Bij het kiezen van een nieuwe koelkast is het belangrijk om ook naar het energieverbruik te kijken zodat je weet hoeveel stroom de koelkast verbruikt. Koelkasten worden beoordeeld met energielabels A tot en met G, waarbij A het meest energiezuinig is en G het minst zuinig. Op het energielabel staat ook het verwachte stroomverbruik per jaar vermeld, wat een goede indicatie geeft van hoeveel energie de koelkast zal gebruiken. Als je huidige koelkast meer dan 10 jaar oud is, dan is een nieuwe koelkast bijna altijd een zuiniger model, ongeacht het energielabel.

Snel een nieuwe koelkast in huis

Als het niet lukt om een nieuwe koelkast vandaag bezorgd te krijgen, omdat je de besteltijd niet gehaald hebt, dan gaat het morgen zeker lukken bij een van bovenstaande webshops.