Zwangerschapstest vandaag in huis

Als je denkt dat je zwanger bent, is het belangrijk en fijn om snel duidelijkheid te krijgen. Een zwangerschapstest kan hierbij helpen. Gelukkig zijn er een aantal webshops waar je een zwangerschapstest kunt bestellen die vandaag nog wordt bezorgd. Bij de onderstaande webshops heb je een zwangerschapstest vandaag nog in huis.

Logo Bol.com

Bol.com
Voor 14:00 uur besteld

De Online Drogist
Voor 14:00 uur besteld

Condoom anoniem
Voor 12:00 uur besteld

Verschillende soorten zwangerschapstesten snel in huis

Er zijn een aantal soorten zwangerschapstesten beschikbaar die je vandaag nog in huis kunt hebben:

  1. Urineteststrip: Dit is de meest gebruikte en een goedkopere zwangerschapstest. Deze teststrip meet het hCG-hormoon in je urine. Je moet de strip enkele seconden in de urine houden en na enkele minuten kun je het resultaat aflezen. Er zijn merken die een digitale teststrip aanbieden waarop “zwanger” of “niet zwanger” verschijnt in plaats van een streepje.

  2. Cassette zwangerschapstest: Dit is een wat gevoeligere test dan de urineteststrip en is ook gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft slechts een paar druppels urine in de testcassette te druppelen en na enkele minuten kun je het resultaat aflezen. Ook hier zijn merken die een digitale variant aanbieden.

  3. Midstream zwangerschapstest: Dit is een test die je direct in de urinebuis houdt. Het werkt op dezelfde manier als de cassettezwangerschapstest. Na enkele minuten kun je het resultaat aflezen.

  4. Vroege zwangerschapstest: Dit is een test die al enkele dagen voor je verwachte menstruatie aantoont of je zwanger bent. Deze test is iets duurder dan de andere testen, maar je hebt wel eerder duidelijkheid.

Bekijk welke test het beste past bij jouw situatie en bestel deze eenvoudig bij Bol.com, De Online Drogist of Condoom anoniem. Twijfel je over de uitslag? Dan is het altijd verstandig om een huisarts te raadplegen.