Vandaag besteld vandaag in huis

Steeds meer webwinkels in Nederland bieden deze service aan. Supersnelbezorgd.nl geeft een duidelijk overzicht van alle shops die dit principe hanteren, zodat je direct weet waar je vandaag je bestelling nog bezorgd krijgt. Klik op het logo om naar de desbetreffende webwinkel te gaan.

Logo Bol.com

Bol.com
Voor 14:00 uur besteld

Coolblue
Voor 15:00 uur besteld

Wehkamp
Voor 12:59 uur besteld

Omoda
Voor 13:00 uur besteld

Bax music
Voor 12:30 uur besteld

Mobiel.nl
Voor 14:00 uur besteld

Greetz
Voor 14:00 uur besteld

Gereedschapcentrum
Voor 10:30 uur besteld

Horloge.nl
Voor 14:00 uur besteld

De Online Drogist
Voor 14:00 uur besteld

Condoom anoniem
Voor 12:00 uur besteld

Condoom.nl
Voor 12:00 uur besteld

JHP Fashion
Voor 13:00 uur besteld

Boozyshop
Voor 14:00 uur besteld

Euroflorist
Voor 14:00 uur besteld

Topbloemen
Voor 14:00 uur besteld

Fleurop
Voor 14:00 uur besteld

123bloemenbestellen.nl
Voor 13:00 uur besteld

Cameraland
Voor 14:00 uur besteld

Waarom vandaag besteld vandaag in huis?

Steeds meer webwinkels in Nederland hanteren het principe vandaag besteld vandaag in huis. Wanneer je een bestelling plaatst bij een Nederlandse webshop, heb je in 90 procent van de gevallen je bestelling morgen in huis. Maar nu zijn er webshops die zich willen onderscheiden. In plaats dat je pakketje de volgende dag in huis is, is het vandaag besteld vanavond in huis!

De klant is koning

Consumenten zijn steeds minder snel tevreden over de duur van de bezorging. Wanneer je als consument iets uit het buitenland besteld, dan weet je dat het pakketje ongeveer twee weken onderweg zal zijn, afhankelijk natuurlijk uit welke land je het besteld. In Nederland kom je daar als webwinkel niet meer mee weg in deze tijd. Consumenten willen zo snel mogelijk het pakketje ontvangen, het liefst dezelfde dag nog. Gelukkig luisteren steeds meer webwinkels daar naar en komen er steeds meer webwinkels waar vandaag besteld, vandaag in huis geen issue meer is. De klant is immers koning!

Welke webshops doen aan vandaag besteld = vandaag in huis?

Bol.com en Coolblue
Deze twee giganten zijn allebei opgericht in 1999. Het zijn de twee grootste webshops van Nederland. Bol.com verkoopt onder andere boeken, games en elektronica. Coolblue richt zich volledig op elektronica. Dezelfde dag geleverd is bij deze twee giganten geen probleem. Bij Coolblue is het zelfs voor 15 uur besteld vandaag in huis! Handig voor als je nieuwe koelkast of wasmachine vandaag bezorgd moet worden.

Cameraland en CameraNu
Twee concurrenten die niet onder willen doen voor elkaar. Beiden hebben ze een ruim assortiment op het gebied van foto en video. Vandaag besteld is vanavond in huis bij deze webshops.

Wehkamp
Je nieuwe outfit vandaag al in huis? Wehkamp hanteert ook sameday delivery. Van kleding tot tuinartikelen.

Baxshop
Vandaag je nieuwe mengpaneel al ontvangen? Dat is Bax shop geen probleem. Bestel in de ochtend en later die dag is je nieuwe aanwinst al bij je thuis!

Mobiel.nl
Wanneer je de knoop hebt doorgehakt om voor die gloednieuwe smartphone te gaan wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk in handen hebben. Bij Mobiel.nl is dat geen enkel probleem.

Condoom anoniem en De Online Drogist
Ook op het gebied van drogisterij is het tegenwoordig mogelijk om dezelfde dag je bestelling geleverd te krijgen. Vandaag besteld vandaag in huis wordt ook bij deze webwinkels gehanteerd. Zo heb je een bijvoorbeeld condooms of een zwangerschapstest vandaag nog in huis.

Gereedschapcentrum.nl
Wil je vanavond nog gaan klussen maar heb je het juiste gereedschap nog niet in huis? Gereedschapcentrum bezorgd vanavond nog.

Boozyshop en Horloge.nl
Heb je snel make up nodig of een nieuwe horloge? Dan ben je bij Boozyshop en Horloge.nl aan het juiste adres! Geniet vanavond nog van je nieuwe aankoop.

Greetz, Euroflorist, deBloemist, Fleurop, 123 bloemen, Topbloemen
Vandaag iemand verassen met een bloemetje? Deze shops bezorgen bloemen vandaag nog.

Hoelaat wordt mijn pakketje vandaag bezorgd?

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst bij een webwinkel die vandaag nog bezorgd, dan wordt je bestelling meestal in de avond geleverd. Bijna alle webwinkels zorgen ervoor dat je voor 22:00 uur je bestelling in huis hebt. Zo hoef je niet op te blijven om je pakketje in ontvangst te nemen.

Sameday delivery

Vandaag besteld vandaag in huis is ook wel bekend als sameday delivery. Een aantal webshops kunnen zich dat op dit moment veroorloven. Een bestelling die op dezelfde dag bezorgd moet worden brengt namelijk veel werk en kosten met zich mee. Webwinkels proberen uiteraard zo min mogelijk van deze kosten door te berekenen aan de klant, want de klant is en blijft koning natuurlijk. Wehkamp was jaren geleden de eerste webshop die dezelfde dag bezorgd zonder extra kosten. 

‘Vandaag besteld vandaag in huis’ niet gehaald?

Wanneer je een bestelling vandaag nodig hebt is het fantastisch dat webshops vandaag je bestelling bezorgen. Lukt het niet meer om een bestelling te plaatsen die vandaag bezorgd wordt? Bij deze shops is het voor 23 uur besteld morgen in huis. Wanneer het wel lukt, kun je vandaag nog genieten van je bestelling dankzij vandaag besteld vandaag in huis.