Wasmachine vandaag bezorgd

Als je dagelijks de wasmachine gebruikt, dan weet je vast ook hoe vervelend het is wanneer je wasmachine plotseling kapot gaat. Het is dan essentieel om snel een nieuwe wasmachine in huis te hebben, zodat je je dagelijkse was routine kunt voortzetten en iedereen er weer schoon bij loopt in huis. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse webshops die vandaag nog een wasmachine kunnen bezorgen als je deze vandaag bestelt. Bestel je bij een van de webshops uit onderstaand overzicht; dan is je nieuwe wasmachine vandaag bezorgd! Klik op het logo om naar de webshop te gaan.

Logo Bol.com

Bol.com
Voor 14:00 uur besteld

Coolblue
Voor 15:00 uur besteld

Mediamarkt
Voor 13:00 uur besteld

Wasmachine vandaag in huis

Bij bovenstaande webshops is het mogelijk om je nieuwe wasmachine snel in huis te hebben. Bij Bol.com en Coolblue kun je de wasmachine vandaag laten bezorgen, afhankelijk van de voorraad en verkoper. Lukt dit niet? Dan is het vaak mogelijk om de wasmachine morgen in huis te hebben. Woon je dicht bij een Mediamarkt? Dan kun je daar ook een nieuwe wasmachine aanschaffen. De Mediamarkt bezorgt namelijk vandaag nog je nieuwe wasmachine als je binnen een straal van 10km woont. Afhalen is ook mogelijk.

Waar let je op bij het kopen van een nieuwe wasmachine?

Hoe vervelend het ook is dat je wasmachine kapot is, en je het liefst vandaag nog een nieuwe in huis hebt. De nieuwste modellen zijn een stuk zuiniger en efficiënter dan de modellen van 10 jaar geleden. Hier kun je op letten bij het kopen van een nieuwe wasmachine:

  • Energiezuinigheid, hoe zuinig de wasmachine is
  • Geluidsniveau, hoeveel lawaai de wasmachine maakt
  • Vulgewicht, hoeveel was je per keer kunt draaien
  • Toerental, hoe meer toeren, hoe droger de was uit de wasmachine komt
 Een paar punten om bij de aanschaf goed op te letten. Ga op zoek naar de perfecte wasmachine die vandaag bezorgd kan worden en geniet snel weer van een probleemloze wasbeurten en een schone was met je nieuwe aankoop!